Kalibreren van ADAS CAMERA en RADAR door de specialisten van N34autoglas.nl

De vakmannen van N34AutoGlas zijn gespecialiseerd in het kalibreren van ADAS Camera’s en RADAR Kalibratie. Dit doen wij met veel passie voor ons vak. Ons werkgebied ligt in de omgeving van Coevorden, Emmen en Hardenberg.

Kalibreren van ADAS

ADAS CAMERA en RADAR KALIBRATIE in de omgeving van Coevorden, Emmen en Hardenberg

Advanced Driver Assist Systems (ADAS) zoals Autonomous Emergency Braking, radar-guided cruise control en lane departure zijn al een gemeenschappelijk kenmerk van vele nieuwe voertuigmodellen. Vanaf 2021 zijn er maximaal 11 Advanced Driver Assist Systems verplicht op alle nieuwe auto’s. De camera’s en radarsensoren die door deze complexe electronische systemen worden gebruikt, vereisen vanzelfsprekend nauwkeurige kalibratie na een werkplaatsreparaties, waaronder bijvoorbeeld veranderingen in wiel uitlijning en as geometrie, zoals ruitvervanging en reparatie van schade na
ongevallen, maar ook na het uitlijnen van het voertuig.

N34AutoGlas

N34AutoGlas maakt hiervoor gebruik van het bekroonde Hella Gutmann CSC Tool, dit maakt het mogelijk om camera en radargebaseerde ADAS die door meer dan 98% voertuigmerken worden gebruikt, nauwkeurig te kalibreren. Tevens hebben wij met meerdere leveranciers vergaande contacten om ontwikkelingen op het gebied van ADAS op de voet te volgen en vroegtijdig stappen te kunnen ondernemen om vooruitstrevend te zijn op gebied van de ADAS ontwikkelingen.

Nieuwsgierig geworden welke systemen op uw voertuig zitten, maar van de technische termen wordt u niet wijzer kijk dan eens op de website van ADAS Alliantie of download het ADAS woordenboek via, download hier! 

Heeft u problemen met uw ADAS systemen of gewoon een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Bel 0524 – 524131, stuur een whatsappbericht, of mail ons via [email protected].

Vanzelfsprekend wordt bij N34AutoGlas, indien u auto voorzien is van een ADAS systeem de camera na de ruitvervanging opnieuw afgestemd en ingeregeld volgens de voorschriften van de fabrikant.

Heeft u schade aan uw ruit in omgeving Coevorden, Emmen of Hardenberg?

Wij staan u graag te woord!